alampasis@gmail.com

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ελληνικό κανόνι 9


Ρε σεις κάτι  μου θυμίζει αυτό… Αχ ναι μωρέ. Το θυμήθηκα.

Ήτανε λέει μια φορά, δυο ομάδες που αναμετριόντουσαν στο πόλο… Η ελληνική και η γερμανική. Οι κερκίδες κατάμεστες. Όλοι περίμεναν το μεγάλο αγώνα. Βουτάνε  οι παίχτες στο νερό και το ματς αρχίζει. Έλληνες και γερμανοί  φίλαθλοι στο πόδι. Στο πρώτο λεπτό οι γερμανοί βάζουν γκολ. Η γερμανική κερκίδα  ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Όμως τους πανηγυρισμούς των γερμανών  επικαλύπτουν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των ελλήνων!!! Γκοοοοοοοοοοοοολ φώναζε σε αλλόφρονα κατάσταση η ελληνική κερκίδα!!! Βεγγαλικά , καπνογόνα , κόρνες , ταμπούρλα,  χαμός οι έλληνες… Σε ένα λεπτό η γερμανική ομάδα ξαναβάζει γκολ. Γκοοοοοοοοοοοοολ φώναζε η ελληνική κερκίδα!!! Το σόου συνεχίζεται. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το σκορ ήταν 40-0 υπέρ της Γερμανίας!
Το παρτυ συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο…Το σκορ 50–0 και οι κερκίδες  σείονταν απ τους έξαλλους πανηγυρισμούς των ελλήνων!!! Το ματς τελειώνει με σκορ 90-0 υπέρ των γερμανών… Οι έλληνες ξεχύνονται  στους δρόμους πανηγυρίζοντας έξαλλα για το αποτέλεσμα…

Απορημένος ο λιντερ των γερμανών ρωτά τον έλληνα λιντερ: «Μα καλά πως είναι δυνατό να χάνετε με σκορ 90-0 και να πανηγυρίζετε έτσι»? Και λέει ο έλληνας: «Είναι η πρώτη φορά που κατά τη διάρκεια του αγώνα δε πνίγηκε παίχτης μας»…. «Σήμερα γλιτώσαμε από πνιγμό, μεγάλη νίκη για την Ελλάδα» ….